Llotja de Bellpuig

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Promoció productes
Correu electrònic Imprimeix PDF

Des d'aquest apartat volem promocionar els productes cotitzats: de moment, hem afegit nous continguts a la nostra web, que són aquests:
 
 AGENDA Hem inclòs un calendari on hi anem afegint, a part de les activitats de la pròpia Llotja, activitats relacionades amb els sectors que cotitzem: Fires, Xerrades i conferències,  congressos, etc.
RECEPTES DE CUINA Recollim receptes de preparació dels productes que cotitza la Llotja i les anem publicant. Si voleu, publicar la vostra recepta, ho podeu fer també en aquest apartat.

WEB LINKS Anem cercant per la xarxa pàgines que puguin ser d'interés i en publiquem el seu enllaç amb una breu explicació.

DOCUMENTACIÓ Classifiquem i servim tota mena de documents de cada sector: Legislació, informes i publicacións i estadístiques tant nacionals com internacionals. 

 CONTACTE Volem tenir obert un fil de comunicació on es pugueu fer arribar qualsevol tipus de suggeriment, consulta, queixa, proposta, etc. per tal que ens ajudeu a millorar i ampliar el servei. Us agrairem ens ho feu arribar per qualsevol dels mitjans que cregueu oportú. Moltes gràcies.


 

 
Share

última Hora !

Obrim una nova secció d'anuncis classificats de compra, venda, etc. on hi podreu inserir el vostre anunci de forma gratuita.
Visiteu la secció polsant aquí