Llotja de Bellpuig

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home AVÍS LEGAL
Correu electrònic Imprimeix PDF

L'accés al portal de la LLOTJA DE BELLPUIG i a la informació relativa a qualsevol dels productes i dels serveis que conté comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest Avís Legal. Per això li recomanem que en llegeixi atentament el contingut si vol accedir i fer ús de la informació i dels serveis que s'ofereixen des del portal de la LLOTJA DE BELLPUIG.

Validesa de la informació

La informació que contenen aquestes pàgines és la vigent en la data de l'última actualització.

Aquestes condicions són les vigents des de la data de l'última actualització. La LLOTJA DE BELLPUIG es reserva el dret de modificar-les en qualsevol moment, i en aquest cas entraran en vigor des que es publiquin i seran aplicables a tots els usuaris del portal des d'aleshores.

Els continguts del portal, especialment les referències informatives i publicitàries, llevat que s'indiqui el contrari expressament, no constitueixen una oferta vinculant. la LLOTJA DE BELLPUIG es reserva el dret d'introduir modificacions o ometre parcialment o totalment els continguts actuals del portal de la LLOTJA DE BELLPUIG quan ho consideri oportú, així com impedir o restringir-ne l'accés d'una manera temporal o permanent.

Política de privacitat i protecció de dades

la LLOTJA DE BELLPUIG compleix íntegrament amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, i amb el nivel BÀSIC.

Quan es demani de complimentar un formulari en el qual es recullin dades de caràcter personal, s'informarà el client o l'usuari del destinatari de la informació, de la finalitat per a la qual es recullen les dades, de la identitat i de l'adreça del responsable del fitxer i de la facultat de l'usuari d'exercitar els dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades. Les dades personals recollides només es tractaran i se cediran amb la finalitat expressada, i sempre amb el consentiment de l'usuari o client.

Sobre aquestes dades personals, podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Perquè la informació que contenen els nostres fitxers sempre estigui actualitzada i no contingui errors, demanem als nostres clients i usuaris que ens comuniquin, tan aviat com els sigui possible, les modificacions i les rectificacions de les seves dades de caràcter personal.

Algunes de les pàgines del portal de la LLOTJA DE BELLPUIG disposen de cookies, que són petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari o client i que permeten als nostres sistemes recordar l'idioma i el portal triats, així com altres característiques o preferències de navegació de l'usuari en la primera sessió. Aquestes "cookies" no són invasores, ni nocives, ni contenen dades de caràcter personal, ja que l'única funció que tenen és personalitzar-li la navegació en la forma expressada abans i facilitar-ne el seu ús.

Propietat intel·lectual i industrial

El portal de la LLOTJA DE BELLPUIG, les pàgines que comprèn i la informació o els elements que s'hi contenen, inclouen textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, programes informàtics, així com logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals la LLOTJA DE BELLPUIG n’és titular.

LLOTJA DE BELLPUIG no atorga cap garantia sobre la licitud i la legalitat de la informació o els elements que contenen les pàgines del portal de la LLOTJA DE BELLPUIG quan la seva titularitat no correspongui a la LLOTJA DE BELLPUIG.

Usos prohibits i permesos

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent-hi tota mena de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà, de les obres referides abans, creacions i signes distintius sense autorització prèvia i expressa dels seus titulars respectius. L'incompliment d'aquesta prohibició podrà constituir una infracció que la legislació vigent pot sancionar.

Això no obstant, a compte i risc de l'usuari, aquest podrà descarregar aquests elements o fer-ne còpies exclusivament per al seu ús personal, sempre que no infringeixi cap dels drets de propietat intel·lectual o industrial de la LLOTJA DE BELLPUIG. En especial, no els podrà alterar, modificar o suprimir ni totalment ni parcialment. En cap cas això no significarà una autorització o llicència sobre els drets de propietat de la LLOTJA DE BELLPUIG.

Responsabilitats

LLOTJA DE BELLPUIG no garanteix l'accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i de la informació que contenen les pàgines del portal de la LLOTJA DE BELLPUIG, que es poden veure impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies fora del seu control.

La LLOTJA DE BELLPUIG no és responsable de la informació i dels altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles des del portal de la LLOTJA DE BELLPUIG mitjançant enllaços, hipervincles o links, ni de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers des dels quals s'accedeixi, mitjançant enllaços, hipervincles o links al portal de la LLOTJA DE BELLPUIG o a qualsevol de les seves pàgines web, ni de la informació i els continguts de qualsevol pàgina web de tercers que es presenti sota l'aparença o els signes distintius de la LLOTJA DE BELLPUIG , tret que aquesta ho autoritzi.

La LLOTJA DE BELLPUIG i els seus proveïdors d'informació com a terceres parts no assumeixen cap responsabilitat amb relació a la informació, continguts de tota mena, productes i serveis ofertats o prestats a través del portal de la LLOTJA DE BELLPUIG per terceres persones o entitats,

LLOTJA DE BELLPUIG no assumeix cap responsabilitat per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses, produïts per: (1) interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, endarreriments, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions, o per qualsevol altra causa aliena al control de la LLOTJA DE BELLPUIG; (2) intromissions il·legítimes mitjançant l'ús de programes malignes de qualsevol mitjà de comunicació, com ara virus informàtics o qualsevol altre; (3) ús indegut o inadequat de les pàgines web de la LLOTJA DE BELLPUIG; (4) errors de seguretat o navegació produïts per un mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

Característiques tècniques i navegació

Aquest portal s’ha configurat per ús en diferents navegadors i tamanys de pantalla, permetent la modificació del tamany de lletra per facilitar-ne la lectura

Resolució optimitzada a // 1680 x 1050 px// 1280 X 1024 px //1024 x 768 px // 800 x 600 px

Apte para navegadors Mozzila, Firefox, Safari, Opera, Chrome i Internet explorer. Depenent del navegador, algunes funcions poden tenir diferent comportament depenent del navegador.

Dades Fiscals i responsable dels fitxers

CONSORCI LLOTJA DE BELLPUIG

Avda. Lleida, 81 Bis

25250 Bellpuig

NIF P-2500054-H

 
Share

última Hora !

Hem encetat una nova versió de weblinks. Aquí hi anem penjant els links que creiem que poden ser d'interés pels sectors. Podeu consultar-los clicant aquí